Fem nye LÆREPLASSER!

ETTERLYSNING: Fem nye lærlinger!

SinkabergHansen åpner nå for inntil fem nye lærlinger: Både innen akvakulturfaget og matros-/servicebåtfaget. Det handler om ei næring i fortsatt rivende utvikling – og med gode muligheter. Ta gjerne direkte kontakt med vår personalsjef om du er interessert!

Lærling SinkabergHansen, akvakultur, foto
GODT I GANG: – SinkabergHansen gir meg all den læring og de utfordringer som jeg ønsker meg! Det melder kolvereidgutten Johan Mo som er inne i sitt første år som akvakulturlærling.

– For å videreføre vår gode utvikling og solide drift, vil vi også å være aktive med rekruttering av flere flinke og motiverte medarbeidere!

Det sier personalsjef Frode Lauritzen. Han tenker at SinkabergHansen gjennom selskapets sentrale posisjon på Namdalskysten og Sør-Helgeland bør være en interessant partner for ungdom som sikter seg inn mot akvakulturnæringa.

Et yrkesvalg «i tiden»!
De siste årene har SinkabergHansen satset stort på sommerjobb; med innrykk på godt over 100 ungdommer i alderen 15 år og oppover. At ungdommen får førstehånds kjennskap til virksomhet og muligheter er noe som i fortsettelsen gjerne sporer til ønske om lærlingeplasser.

Og nå åpner det seg altså en konkret mulighet hos oss!

 

Personalsjef Frode:

Ta direkte kontakt hit om du er interessert!

 

– Både innen oppdatert teknologi og daglig drift er vi er trygge på utviklinga i vårt selskap. «Hverdagen» bør bidra til at det er interessant å starte et lærlingeløp hos oss. Det gjelder både det primære akvakulturfaget og etter hvert også avledet virksomhet som matrosfaget på større servicebåter, sier personalsjefen som ikke utelukker at det i framtida vil komme til ytterligere fagfelt.

TRIVES: Sanna Syvertsen Aasen fra Brønnøysund er lærling innen akvakulturfaget hos oss.

For lærlinger som satser på SinkabergHansen er det greit å ha med seg at det samlede fagmiljøet ligger helt i front. Havbruksindustrien på Namdalskysten er gjerne i front med både å utvikle, samt ikke minst ta i bruk, nye løsninger og teknologi.

– Vi har utstyr og driftsopplegg bygget på det nyeste innen biologi, så vel fiskehelse som økonomi. Derfor kan våre lærlinger stole på at de får det «siste» innen ei næring som er i stadig utvikling. Og nettopp at det hele tida skjer noe nytt, er blant det mest interessante rundt havbruk i regionen, framholder Frode på personal.

FØRST UT: Thomas Rauø fra Rørvik var den første egne matroslærlingen gjennom SinkabergHansen.
MAT: Som lærling ute på matfisklokalitet tar Sverre Skaftnesmo sine tørn med fôring av laksen.

 

Ved inngangen til 2019 har SinkabergHansen om lag 230 ansatte – og utviklingen peker mot at flere skal rekrutteres inn; i alle deler av virksomheten.

– Akvakultur og havbruk i vid forstand har store muligheter både nasjonalt og internasjonalt, men det er liten tvil om at det mest faglig spennende skjer nettopp på kysten av Trøndelag og Nordland, sier personalsjefen som altså inviterer ungdom til aktivt å sjekke mulighetene i SinkabergHansen.

 

 

UTEJOBB: Som lærling i akvakulturfaget får du selvsagt jobbe mye ute – hele året, i all slags vær og forhold.
Kontaktinfo personalsjef Frode Lauritzen:
E-post: [email protected]  Mob: 908 98 545

 

 

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.